Webs | B2B Inbound Marketing & Sales

Webs | B2B Inbound Marketing & Sales

Netherlands

Visit website

Diamond Agency Partner

Interested in working with this agency?

Visit their website to get in touch about how they can help you take your marketing or sales strategy to the next level.

Contact agency

About Webs | B2B Inbound Marketing & Sales

Webs is de #1 HubSpot Partner in EMEA en daarmee dé digitale partner voor B2B bedrijven met groeiambities. Onze missie: B2B bedrijven beter zaken laten doen in het digitale tijdperk. Het doel: meer traffic, meer leads, meer klanten. Wij helpen Commercieel Directeuren, Marketing- en Salesprofessionals bij het verbeteren van het gehele commerciële proces vanuit online perspectief. Dus van website en online Marketing tot en met het sluiten van de deal door Sales. Als aanjager van digitale transformaties binnen kennisgedreven organisaties begeven we ons bewust in het epicentrum van innovatie; Eindhoven en begin 2019 Amsterdam Dit om de toptechnologie en dienstverlening van vandaag, morgen te vermarkten. Wij doen dat met ruim 30 Inbound Marketing, Sales en Service professionals voor gerenommeerde bedrijven uit de high-tech en maakindustrie (Webs is officiële partner van Management Team - Made in NL), IT en software, en zakelijke dienstverlening. En altijd met meetbaar resultaat.

Got something to say?

It's time to leave your review for Webs | B2B Inbound Marketing & Sales

Oops something went wrong. Please clear your cache and try again.

Why do I need to sign in to LinkedIn?

By signing in to LinkedIn before leaving a new review, we are able to authenticate you as a real human ready to leave a helpful and relevant review.

By submitting your review, you confirm that (1) you have read and agree to the Review Guidelines and Directory Terms of Use, and (2) your review is in compliance with those terms.

Leave a review

50

1000

Please wait.. Loading Spinner

Review submitted. Thank you.

Perfect collaboration

With webs we had a very smooth and successful collaboration. Throughout the project they where more than keen to assist with anything, give detailed explanations in order to make the handover as easy as possible, and exceeded our expectations. The result was perfect!

Aspasia Chrysospathi, BlueStar Europe Distribution B.V.

November 13, 2018

Webs weet waar 't om draait bij inbound en Hubspot

Ik ervaar Webs als een prettige en kundige partij om mee samen te werken. Ze weten waar ze het over hebben als het gaat om inbound marketing en hubspot. Wij richten nu onze pijlen op het creëren van waardevolle content voor onze doelgroep. De volgende stap is alignment tussen marketing en sales. Draagvlak en slagkracht intern blijft een continu aandachtspunt; dat is onmisbaar om zaken echt van de grond te krijgen en op de lange termijn succes te boeken.

Marjolein Ekkelboom, MPS Systems B.V.

October 02, 2018

Samen met Webs gaan we voor groei

Wij hebben behoefte aan een professionele partij die ons niet alleen snel kan helpen met het uitrollen van campagnes, maar ook op de lange termijn meedenkt hoe (commerciële en recruitment) processen nog slimmer kunnen worden ingericht. Die partner vonden we een half jaar geleden in Webs. Webs had de structuren in onze organisatie snel door en schakelt met de juiste mensen om zaken in beweging te krijgen. Ik zie hen dan ook als adviseur en werk met plezier met hen samen aan het realiseren van onze doelstellingen.

Linda Vermeulen, Itility

September 18, 2018

Een fijne partner op het gebied van inbound market

Webs helpt ons bij de doorvertaling van onze strategische groeiambities naar concrete inbound marketing activiteiten. Nu is het zaak om door te pakken: er staat nu een vacature uit voor Inbound Content Marketeer als versterking van ons commerciële team. Vanaf het begin was het me al duidelijk dat Webs verstand heeft van inbound marketing, dus ik heb er vertrouwen in dat zij ook in de toekomst een belangrijke (sparrings)partner voor ons zullen blijven.

Jeroen Kusters, Kusters Recycling Solutions

August 28, 2018

Fijne kundige partij om mee samen te werken

Hele fijne partij om mee samen te werken. Enthousiaste medewerkers die hun vak verstaan, zich goed inlezen en interesseren in jouw bedrijf en de markt waarop je acteert. Inbound marketing heeft bij ons de manier van denken flink beïnvloedt, zeker op afdelingen buiten marketing om. Hierin is het belangrijk om vanaf het begin zaken duidelijk en concreet over te brengen en zo betrokkenheid creëren. Daarin is Webs goed geslaagd!

Rick de Laat, SIBO Fluidra Netherlands B.V.

August 08, 2018

Inbound marketing levert een zichtbare bijdrage

Webs is voor ons meer dan een leverancier. Ze zijn als het ware een adviserende collega met kennis en ervaring van de markt. Al vroeg in het traject, bij het bepalen van de brand identity van SPGPrints, is Webs aanwezig geweest wat een enorm pluspunt was voor de doorvertaling naar online. Ze zijn met de juiste mensen op de juiste momenten aanwezig, nemen iedereen - ook op directieniveau - weldoordacht mee en maken voor de organisatie behapbaar en inzichtelijk wat inbound marketing is en wat je ermee kunt bereiken. Eerst zaaien en dan oogsten gaat voor ons zeker op: we zien inmiddels dat inbound een zichtbare bijdrage levert aan de verkoop en het gehele verkoopproces. Natuurlijk verkoop je geen machine enkel en alleen door marketing maar we spelen met inbound marketing wel een belangrijke rol. Van eerste online contact tot het fysiek sluiten van de deal, het gaat hand in hand met inbound en dat zal ook zo blijven. Webs helpt ons dat te realiseren!

Jonathan Lucas, SPGPrints B.V.

July 18, 2018